Thursday, March 24, 2011

Tisya Hari Ini....

Salam buat semua...

Masa mama update n3 ni, tisya tgh lena keletihan atas pangkuan mama.. Hari ni kene attack da 3 kali, selepas gap beberapa hari. Lama gak x kene attack sawan. Mujur kali ni x lama mana, x la macam dulu 7 - 9 kali, 3 - 4 mnt.. yg ni kejap je.. Sejak guna produk 4Life, nmpk ada perubahan pada tisya.. Tak pe pelan2.. moga usaha kami membuahkan hasil.

Nak upload pic dia at the moment, b/tooth wat hal plak. Menyampah jer.. byk pic2 stuck dlm hp .. hurmmm... Insya Allah later boleh edit post balik.. nak masokkan pic2 dia ni.. Ari2 amik sbb nak tgk perubahan pada diri dia.

Tengah2 leka menghapdate, tiba2 si adam terjaga, terus duduk ( dia tgh tidur tadi ).. sambil mata pejam B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z... hahahahaahahhahaha.. mengekek ngekek aku ketawa sorang2.. tetibe je. mengigau dok dlm kelas la tu. bila sedor, nak menangis lak.. adoii lawak betol la mamat ni sorang. Penat sgt kot pegi sekolah. Kdg2 rasa bersalah plak paksa dia g sekolah awal2 ( 5 tahun ).. tp kalo x g sekolah nak jadi apa plak kat umah. Abg long 5 thn da masok pra sekolah. Yang bestnya, adam da boleh membaca, menghafal.. Bila blk sekolah je, smp umah dia start menghafal apa yg dia blaja kat kelas tadi. Tu la yg bagusnye anto sekolah ni.. Kalo kita yg ajo, dia ajo kite balik.. Ada sekali, tgk dia buat homework, pas2 marah la dia psl dia tulis main2.. sekali dia kata "Eh sapa yg pegi sekolah ni? Mama ke adam? Adam kan.. adam lagi tahu laa" Adeiiii.. kene sebijik.. terus aku cubit mulut dia.. Geram jee.. heheheheh budak2... ada je menda dlm pikiran dorang kan?

Aduii drpd nak update psl tisya, masok plak bab adam. hahahah x pe x pe.. all in 1.... Selamat membaca seme! jgn lupa tinggalkan jejak anda.. heheheh

1 comment:

AkmaFaizal said...

haha..tula pasal, adam plak citenye..

anak saya tak sekolah lai..awal thun aritu nk masukkan tadika kemas dekat2 umah. dah penuhla plak..sian dia, akak dia sekolah ms umur 5 thun tp dia tak. ajar kat umah je. tu pun selalu skip2..tp alhamdulillah bolehlah skit2 dari tak tau apa2. cuma saye ni tak pandai nak mengajar je.tak taulah cepat sangat or lambat sangat.tahla....huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket