Tuesday, March 29, 2011

Segmen : Deco Deco Beng Beng Boong !

 

abg ben datang lagi.. Kali ni segmen deco deco plak.. hehehheehehe.. 
Agak mudah nak join.. 
Semalam baru saya mekapkan blog saya ni dengan hasil usaha sendiri. 
Sebelum ni mintak tolong kawan2, sbb saya mmg x arif sgt bab2 nak menghias blog. 
Cuma tau post entry, then reply komen. Hehehehehe.. 

Kawan2 tersayang.. 
Kalo rasa blog ni okeh @ tak okeh.. boleh je kalo nak kritik2 , 
asalkan membina dan memberi inspirasi pada saya utk terus berblogging!
Cakap la apa saja, yang rasa blog ni ntah hapa hapa,
boleh je komen. 
TQ abg ben sebab beri kami blogger2 baru ruang utk mencari kenalan baru!

~babylove~

10 comments:

farra8979 said...

nice blog... ^^

mas saari said...

datang dari segmen deco2 beng beng boongg!

pendapat saya...
blog ok cuma perlu diperkemaskan lagi
ruangan komen lebih senang guna popup window dan buang word verification tu

nurul syazwani :) said...

dtg dr blog abg ben :)

risa said...

yang...button like tu ada masalah tau..tak boleh nak like..dia kuar error
lagi satu belajar buat pop up window lagi cun..hehehe

~KeliGarfield~ said...

sejuk je hijaunye...nice blog!visit me back!from deco2...

farhana masdo said...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

dwaty said...

i like green.... nice bro...

khadyjah fhatyah said...

Semua cun! Tadek hal lah hehe. Sudah follow!
Jom terjah blog saya balik (:

http://k-fhatyah.blogspot.com/

sue said...

ok dah ni.. kte pn blur2 lg pasal blog.. hehe sama2 kta blaja

aCik Anie said...

Terjah dari Blog Ben Ashaari…
Ok.. blog yang cun.. nice.. enjoy baca.…..
nanti jangan lupa singgah balik sini yer..

http://alamakkkanie.blogspot.com/

baru lagi cun..hehe:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket