Thursday, November 6, 2008

Perkembangan Terkini Anak - Anakku

Hye.... Jumpe lagi. Lama dah tak berkesempatan update blog. Sampai ada yang dah kasik "reminder". Hahahahahah.. Kecoh la abg buyong nih. Nak update xde masa laaa.. Ni baru ada masa sket2. Hihihihi. Ermm nak cite apa ek? Abang long dah ikot mak tok & tok wan balik Penang. Sunyi la jugak dia takde. Kalo tak seronok dok sembang ngan dia. Maklumla, mulut cam orang tua. Semua tau. Bila aku tension ngan papa dia, dialah yang pujuk. Hurmm.. rindu mama kat abg long. Smlm call dia, tanya dia wat apa. "Abg kat tesco la mama, shopping barang dapur". Hahahahah nak tergelak dgr dia sebut barang dapur. Macam tau je barang dapur tu apa. Hikhikhikhikhik. Pastu dia tanya aku, "mama ni tipon abg ada hal apa?" Uwaaaaaa.. nak call anak pon kene ada hal br leh call. Kakakakakaka.. Lawak aa dia tuh. Tok wan dia cakap nak sekolahkan dia kat sana next year ( 5 thn ). Pejam celik pejam celik dah besar anak aku.

Tinggallah si gemuk Adam ngan Tisya ngan aku kat sini. Si Adam dengan kerenah dia la. Asyik main doplohpatjam. Kalo ajak berjalan no 1. Sket2 nak main elephant ( kat Mydin tuh.. naik gajah bulu2 )...... Kopak la mama Adam oi. Hikhikhikhikhikhi. Pas masok dlm supermarket jerit2 nak Vitagen. Hihihi... anak2...

Actually aku nak upload gambo2 diorg ni... tp arini memori reader tak bawak la. Banyak la gambar2 diorang dlm HP. Nak cite banyak2 tak leh, keje tengah banyak ni. Hehehe.. sorry ek kengkawan.

Daa daa................

3 comments:

a b a n g b u y o n g said...

eeh... sukati aku la nak suh update ka tak.. klu tanak.. takyah :D

babylove said...

Hahahahahahahahah.. Marah plak.. Geget kang!!!!

eza said...

mana gambar tisya nie.... lama dah den tunggu tau...cepat2 upload gambar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket