Friday, May 11, 2012

11 Mei 2012... Masih di Paeds 5, PPUM....

Semalam 10 Mei 2012.. princess ok je.. da senyum2 nmpk lebey comfortable. Xde demam, muntah cirit pon last kol 2 pagi. Hati ni da lega sgt tgk dia.. Alhamdulillah... syukur ke hadrat Ilahi, Yang Maha Menyembuhkan...


Tapi bila menginjak malam, papa dia perasan, line kat tgn dia mcm da bengkak sket. Theb, dorang bukak line tu, nak set baru. HO x berjaya set line sbb da pasang berdarah + leaking plak.. cabut balik, so kene tggu MO on call buatkan. Kol 2 pagi set line, melalak lalak princess. Kesian sgt... tp nak wat cmne? Still on antibiotik, nak x nak kene pasang jugak... lps pd tu princess asyik melalak jee.. huhuhuhuhu..


Hancur luluh hati ni dengar esak tangis dia. Nak ditanya dia xtau nk ckp.. tatau sakitnye kat mana. Kesian sgt. Mama pon sama turut jadi emo, mama pon nanges jugak. Sedey gile..


Menginjak ke subuh still nanges jugak. Tidur kejap terjaga, nangesssss lg... try nk tidur nanges lg.. smp la Prof Maret dtg visit, tgk dia nanges2 cmtu.


Prof terus instructed doc wad kasi ubat tidur utk kasi dia relax dan tidur. Sbb x nak dia stress @ sakit balik.. so far alhamdulillah... dia pon tidur lps mkn ubat...


Since pagi tidur, ni baru bangun... 3.08pm ...... ok all, nk kasi mkn, nk kasi minum.. byeeeee


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comment:

hernyhafiz ^_^ said...

ya Allah..auntie doakan cepat sembuh ya sayang. anak saya dulu masa umur beberapa bulan pun penah admit n masuk iv antibiotik. memang line cepat rosak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket